UMAG

Uručena priznanja uspješnim osnovnoškolcima

petak, 6. srpnja 2018.

Tradicionalni svečani prijam uspješnih osnovnoškolaca u organizaciji Grada Umaga upriličen je u umaškoj kazališnoj dvorani. Tijekom svečanosti uručene su nagrade i priznanja…

Uručena priznanja uspješnim osnovnoškolcima

… za učenike Osnovne škole Marije i Line, Talijanske osnovne škole „Galileo Galilei” te glazbenog odjela OŠ Marije i Line. Grad Umag svake godine nagrađuje izvrsne učenike koji su tijekom školske godine ostvarili iznimne rezultate na međunarodnim, državnim i županijskim natjecanjima, susretima i smotrama, kao i učenike koji su s odličnim uspjehom završili sve razrede osnovne škole.

Zamjenica gradonačelnika Umaga Floriana Bassanese Radin obratila se prisutnim učenicima, mentorima i roditeljima, čestitavši im na iznimnim uspjesima tijekom protekle školske godine te poželjevši im kvalitetan ljetni odmor tijekom kojeg će skupiti energiju za nove izazove u idućoj školskoj godini. Floriana Bassanese Radin sa zamjenicima gradonačelnika Maurom Jurmanom i Ivanom Belušićem uručila je priznanja i novčane nagrade u pojedinačnom iznosu od 500 kuna učenicama i učenicima Osnovne škole Marije i Line iz Umaga te učenicama i učenicima Talijanske osnovne škole „Galileo Galilei” iz Umaga koji su s odličnim uspjehom završili sve razrede osnovne škole. Ujedno, uručena su priznanja učenicama i učenicima osnovnih škola koji su zauzeli prvo, drugo i treće mjesto na županijskim i državnim natjecanjima objavljenima u Katalogu natjecanja i smotri Agencije za odgoj i obrazovanje.

Priznanja za uspjeh i zalaganje u nastavnim te izvannastavnim aktivnostima dodijeljena su učenicama i učenicima OŠ Marije i Line te Talijanske osnovne škole „Galileo Galilei” koji su sudjelovali na natjecanjima u znanju i smotrama učeničkog stvaralaštva, učenicama i učenicima glazbenog odjela OŠ Marije i Line koje su sudjelovali na državnim i međunarodnim natjecanjima, učenicama i učenicima Osnovne škole Marije i Line i Talijanske osnovne škole „Galileo Galilei” koji su se posebno istaknuli radom i rezultatima tijekom školske godine 2017./2018. na temelju prijedloga učiteljskog vijeća škole te učenicama i učenicima Talijanske osnovne škole za iznimne rezultate na sportskim natjecanjima pod pokroviteljstvom Talijanske unije i Tršćanskoga narodnoga sveučilišta.

S odličnim je uspjehom sve razrede osnovne škole završilo ukupno 25 učenika, od kojih sedamnaestero učenika Osnovne škole Marije i Line te osmero učenika Talijanske osnovne škole „Galileo Galilei”. Na natjecanjima i smotrama na svim razinama zapažene rezultate postiglo je stotinjak učenika.

U Umagu se svake godine priznanja uručuju velikom broju vrijednih učenika koji predstavljaju budućnost naše zajednice, a čiji se rezultati marljivog rada i truda u konačnici reflektiraju i na kvalitetu života cjelokupne zajednice našega prelijepoga grada. [ IZ DRUGIH IZVORA | umag.hr  ] 

Vezani članci
Školski portal: I ove godine najboljim učenicima Oskari znanja 2019.

I ove godine najboljim učenicima Oskari znanja 2019.

… najveće priznanje i nagradu za izniman uspjeh i postignute…

Školski portal: Gradonačelnica Sinja primila uspješne učenike

Gradonačelnica Sinja primila uspješne učenike

… koji su postigli zapažene rezultate na državnim, regionalnim i…

Školski portal: Nek' se zna, superodlikašima posebna priznanja

Nek' se zna, superodlikašima posebna priznanja

Na svečanosti je bio i krapinsko-zagorski župan Željko Kolar, koji je…

5+ klub
Stručni skupovi Školske knjige
Slovopis
e priručnik
Preuzimanje digitalnih udžbenika
Preuzimanje višemedijskih materijala
Preuzimanje višemedijskih materijala za srednju školu
E-priručnik Tehnička podrška
Lente vremena
Školski portal: Robovanje ekranima uskraćuje djeci zdravi razvoj

Robovanje ekranima uskraćuje djeci zdravi razvoj

… važno svim dionicima odgojno-obrazovnog sustava…

Školski portal: Lektiru obrađujemo na zanimljiv i kreativan način

Lektiru obrađujemo na zanimljiv i kreativan način

... odijevaju Crvenkapičinu haljinu, lovčev šešir…

Finska postaje prva zemlja koja će ukinuti sve školske predmete

Finska postaje prva zemlja koja će ukinuti sve školske predmete

...nego su odlučili provesti revoluciju svojeg…

Zašto djeca danas šute, sjede i plaše se lopte?

Zašto djeca danas šute, sjede i plaše se lopte?

Zašto je važna dinamička akomodacija i…

Nadahnjujući citati o učiteljima

Nadahnjujući citati o učiteljima

Dan učitelja, koji slavimo 5. listopada,…